30 jaar Wensink, Kerstevent IJsselhallen Kerst event IJsselhallen Zwolle

Beeld: DM Fotografie

Kerstevent IJsselhallen Zwolle,

Ter gelegenheid van het 30 jarig jubileum van de firma Wensink Aangenaam was een deel van de IJsselhallen in Zwolle omgetoverd tot een overdekte Kerst kermis. Ruim 1800 personen hebben genoten van verschillende kermisattracties, eten en drinken en niet te vergeten de artiesten die optraden. De hallen hadden een ware metamorfose ondergaan. Het personeel van de firma Wensink mocht hun eigen kerstpakket samenstellen op de Kerstmarkt ingericht door o.a. Schuttelaar en Hekon Valentijn. In de naast gelegen hal konden de kinderen maar ook de volwassenen hun rijkunsten vertonen in de Furori’s.
Sjonnie en Anita liepen rond op stelten en Aladin op zwevend tapijt. De kinderen konden knuffelen met de mascotte Olaf, schminken, knutselen, de stormbaan op of Bungeespringen. Ook was er een antieke draaimolen, botsauto’s, Swingmill, Reuzenrad, Funhouse, kortom voor ieder wat wils. Heerlijke wafels, suikerspinnen of een lekker ijsje van IJsco Hasan teveel om op te noemen.

One, Two, Trio met hun kindershow traden als eerste op, gevolgd door de ongelooflijk populaire Ali B. Wolter Kroes zorgde voor waardige afsluiting van dit succesvol Aangenaam Kerstevent.

Kies voor een
perfect evenement
Kies voor
PBN-Music & events