Inspiratie voor uw event

Inspiratie

Of het nu gaat om een productlancering, opening of bruiloft, PBN maakt elk event tot een feest. Nieuwsgierig? Laat u inspireren!

Bedrijfsfeest

Een sfeervolle zaal, smaakvolle gerechten en goede muziek. Een geweldig feest moet het worden. Zo’n feest dat vanaf de eerste minuut geslaagd is en waarover iedereen nog tijden napraat. Een onmogelijke taak, denkt u? Laat u verrassen door PBN!

Perfect personeelsfeest

PBN neemt u alles uit handen. We weten precies wat uw personeelsfeest nodig heeft en creëren een unieke combinatie van smaken, kleuren en klanken. Van taart tot tapas, van H!5ve tot Ilse de Lange en van vergunningen tot parkeerfaciliteiten, we regelen alles tot in de puntjes. Door te anticiperen, laten we niets aan het toeval over. Zo bent u te gast op uw eigen feest!

Waarbij kunnen we u helpen?

 

Opening

Van een volledig ingepakt pand tot een mini-hardloopwedstrijd over een nieuwe brug. Bij een opening kan het ons niet bijzonder genoeg. Met unieke ideeën probeert PBN zoveel mogelijk bezoekers en pers te trekken, zodat een uitgelezen kans ontstaat om uzelf te profileren.

Feestelijke opening

PBN denkt mee en voert uit, hoe gek het idee voor de opening soms ook is. Daarbij krijgt de voorbereiding speciale aandacht. U heeft immers maar één kans om een onuitwisbare indruk te maken.

Heeft u al iets in gedachten?

Productlancering

Weken, maanden of misschien zelfs jaren heeft u eraan gewerkt: het nieuwe product. Uw geesteskind. De lancering moet dan ook perfect verlopen.

Creatief presenteren

PBN regelt uw productlancering tot in detail. Met bijzondere aankleding, passende muziek en speciale belichting zetten we een sterk concept neer en zorgen we voor de juiste ambiance. Langzaam bouwen we de spanning op, totdat we het product op spetterende wijze lanceren. Een fantastisch moment. Het product vormt het stralende middelpunt en toont zich van zijn best kant. Niemand kan eromheen!

Hoe wilt u de show stelen?

Symposium

Een sterk verhaal, perfecte dynamiek en goede connectie met het publiek. Een symposium valt of staat met passende sprekers. Maar waar vindt u die?

Congres organiseren

PBN is dé regisseur van uw congres. Door ons te verdiepen in het thema en uw bezoekers, weten we de juiste sprekers te vinden. Om er zeker van te zijn dat zij hun verhaal duidelijk kunnen overbrengen, verzorgen we bovendien de faciliteiten en controleren we of alles op locatie optimaal werkt. Een inspirerende dag, zowel qua opzet als inhoud, daar gaan we voor!

Welk onderwerp wilt u zo mooi mogelijk omlijsten?

Themafeest

Een feest is pas écht uniek met een thema. Alles in Hollywoodstijl of á la koningshuis bijvoorbeeld. Wat het thema van uw themafeest ook is, vast staat dat u bij aankomst een totaal andere wereld binnenstapt.

Thema-avond organiseren

PBN maakt deze wereld compleet. Wat dacht u van een entree via een showtrap? Of een koninklijk diner? Van klein tot groot en van intiem tot uitbundig, steeds opnieuw zetten we een sterk concept neer.

Durft u met ons out of the box te denken?

Festival

Het is ieder jaar weer een uitdaging: meer bezoekers trekken dan bij de vorige editie van uw festival. Aan de andere kant wordt het steeds lastiger om de verwachtingen te overtreffen. Behoefte aan nieuwe ideeën? We sparren graag met u!

Festival organiseren

PBN bekijkt uw festival met een frisse blik. Vanuit onze jarenlange ervaring introduceren we ideeën waaraan u zelf nog niet had gedacht. De ene keer vernieuwend, de andere keer een beetje gek, maar altijd realistisch. We beschikken over een groot netwerk van artiesten – van Nick en Simon tot Typhoon – en geven advies over welke act bij uw festival past. Zeker weten dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen? Dan regelen we ook podia, licht en geluid.

Hoe wilt u uw bezoekers verrassen?

Trouwfeest

Van de jurk tot het ja-woord, een huwelijk is voor het bruidspaar een onvergetelijke dag. Maar dat moet het natuurlijk ook zijn voor vrienden en familie. Dat lukt pas als het complete plaatje klopt.

Trouwfeest organiseren

PBN weet wat uw trouwfeest nodig heeft. Goede muziek en lekker eten vormen de basis. Kers op de taart zijn de unieke extra’s. Wat dacht u van een lichtgevende dansvloer? Of een optreden van De Zaak, DJ Hans Stroeve, Juffr. Jannie of een lipdub bruiloft. Samen creëren we een concept dat bij u past. Een totaalbeleving!

Waar droomt u van?