Business avond FC Groningen bij Wensink Mercedes dealer Businessavond

Beeld: DM Fotografie

Business avond FC Groningen bij Wensink Mercedes dealer

De showroom van Wensink Mercedes-Benz was het decor voor een spraakmakend Sportcafé van FC Groningen. Deze was hiervoor speciaal ingericht en aangekleed, er kwamen 350 business leden op af. Tijdens deze avond – georganiseerd door de mobiliteitspartner Wensink Mercedes-Benz van FC Groningen – vlogen de anekdotes over het podium en hadden de talrijk opgekomen bezoekers een zeer vermakelijke avond. De avond had als thema: “Hoe leid ik een voetbalbedrijf anno 2016”. Onder leiding van presentatrice Carrie ten Napel bespraken algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen, voorzitter Jan Smit van Heracles Almelo en algemeen directeur Robert Eenhoorn van AZ actuele thema’s uit de voetballerij.

Bedrijfsleider
Daarbij werd geregeld de link gelegd en een vergelijking gemaakt met het bedrijfsleven, met name voor de herkenbaarheid richting de ondernemers in de zaal. Toen Ten Napel in een voorbeeld Nijland als ‘bedrijfsleider van FC Groningen’ betitelde, kraaide Smit het uit van plezier. “Ik heb je regelmatig kruidenier genoemd, maar na vanavond weet ik hoe ik je voortaan ga aanspreken: bedrijfsleider!”

Naast de honderden zakelijke relaties van FC Groningen en Wensink Mercedes Benz, was ook de voltallige eerste selectie en de staf van FC Groningen in de showroom van Wensink aanwezig. Ten Napel vroeg aan voormalig Heracles-speler Bryan Linssen om voorzitter Smit en directeur Nijland met elkaar te vergelijken. “Ze zijn beiden zeer betrokken bij hun club, prachtige kerels.”

Vergelijking
Over beide clubs zei Linssen: “Bij FC Groningen is het allemaal wel een stukje professioneler.” Waarop Nijland naar Smit riep: “Hoor je dat Jan?!” Linssen voegde er vervolgens aan toe: “Maar bij Heracles vond ik het wel een stuk gezelliger.” Voer voor Smit, die de gehele avond al regelmatig de lachers op zijn hand had: “Hoor je dat Hans?!”

Wensink Mercedes-Benz en FC Groningen kijken terug op een zeer geslaagde avond met heel veel enthousiaste reacties.

 

Kies voor een
perfect evenement
Kies voor
PBN-Music & events