Stadshagenfestival Stadshagenfestival met Barcode en DJ Marco

Beeld: DM Fotografie

Stadshagen Festival

Het Stadshagenfestival is uitgegroeid tot één van de grootste buurtevenementen van Nederland. Gedurende de hele dag bezoeken vele Stadshagenaren (of Stadshagenezen) het feestterrein aan het Twistvlietpark en in het Winkelcentrum. Een festival dat door en voor Stadshagenaren wordt georganiseerd. Elk jaar wordt het festival op de laatste zaterdag voor de aanvang van de scholen georganiseerd en is het verworden tot een feest waar buren en kennissen uit de wijk elkaar weer ongedwongen ontmoeten na een lange zomer.

September 2000 startte het festival met een infomarkt, een springkussen en een band in de avond. Een fantastische start van een mooie traditie. Door de loop der jaren werd het festival met het groeien van de wijk groter en groter. Inmiddels wordt het festival al het grootste wijkfeest van Nederland genoemd

De vijftiende editie van het StadshagenFestival is zaterdagavond met een groot feest afgesloten. Een bomvolle feesttent ging los op de muziek van Barcode en DJ Marco en sloot daarmee het festival  en tegelijk de zomervakantie af.

Het StadshagenFestival was dit jaar groter dan ooit en dat gold waarschijnlijk ook voor het afsluitende feest. Niet alleen de feesttent in het Twistvlietpark stond helemaal vol, nog minstens zoveel bezoekers bevonden zich buiten de tent in het park en genoten daar van een heerlijke avond.

Even voorstellen: Barcode

Drie dimensies van geluid, licht en een meterslange ledwall smelten samen in een avondvullende live show. Zes muzikanten. Één brok ervaring. Een zanger en een zangeres. Twee energieke frontkanjers die een constante klik hebben met publiek. Deze muzikale achtbaan dendert door een wereld van hits, krakers en knallers. Actueel en snel. Een duizelingwekkende ervaring vol actie, pit en power. Daar draait het om. Dat is Barcode!

Wilt u toch een wat rustiger begin van de avond? Dan gaan eerst de stekkers er uit en speelt Barcode akoestisch. Niet statisch op een podium, maar zij aan zij bij uw gasten. Barcode werkt met professioneel materiaal, een representatieve crew en past haar show aan op uw feest. Uw klanten, gasten of bezoekers zullen uw naam blijvend verbinden aan een topfeest.

Kies voor een
perfect evenement
Kies voor
PBN-Music & events