Kerstshow White Edition uitgelicht in de Stentor

ZWOLLE – In de Nieuwe Buitensociëteit aan het Stationsplein 1 in Zwolle wordt zaterdag 19 december de inmiddels roemruchte kerstshow White Edition rond Ronnie Ruysdael gehouden.

Dit jaar gaat het om een jubileumeditie, aangezien Ruysdael zijn 25e jaar als zanger viert. Naast de zanger zorgt een keur van artiesten voor de verdere invulling van de dik 4 uur durende familieshow. Zo is er een optreden van de kleinste deejay van Europa (DJ Tim Little), vertellen en zingen Nicky en Simone over hun Spaanse avonturen, zorgt Suitz voor een akoestisch opstekertje en draait Menno Barreveld leuke plaatjes namens Q-music. Daarnaast is er natuurlijk een spetterende XXL-show van Ronnie Ruysdael en zijn Rakkers.

Ruysdael en de Rakkers zorgen deze avond voor een grote interactie met het publiek. Zo krijgt de meest originele outfit een mooie prijs. De dresscode voor het feest is wit, maar dit jaar mag dat aangevuld worden met een vleugje goud. De kerstshow duurt van 21.00 tot 01.00 uur. Daarna draait deejay Hans Stroeve nog enkele plaatjes. Kaarten kosten 20 euro en zijn te koop aan de kassa van de Nieuwe Buitensociëteit.

Kies voor een
perfect evenement
Kies voor
PBN-Music & events