sPECtakel Business Party Big Black & Beautiful

Zaterdag 11 februari tweede editie van sPECtakel Business Party.

Een avond vol entertainment, sPECtaculaire prijzen & kavels en een geweldige opbrengst van maar liefst €154.233,-, waarmee het doel van die avond, de uitbreiding van de Noord-tribune, gerealiseerd kon worden. Dat was de succesvolle eerste editie van de sPECtakel Business Party.

Op zaterdag 11 februari 2017 organiseert PEC Zwolle in samenwerking met de eventsupplier PBN- music & events de tweede editie van de sPECtakel Business Party.

Het programma is opnieuw avondvullend met onder andere: een spetterend optredens van Romy Monteiro en Big Black & Beautiful, een heerlijk diner, een grootse veiling o.l.v. notaris mr. Dick Timmerman (Het Notarieel) en tijdens de gehele avond een verloting met sPECtaculaire prijzen. De avond vangt aan om 17.30 uur.

Het doel van deze avond is tweeledig: een leuke avond hebben met elkaar en geld inzamelen voor de gewenste LEDboarding aan de rand van het dak in het stadion, om de informatievoorziening richting de supporters in het MAC³PARK stadion te optimaliseren.

Doel eerste editie sPECtakel Business Party gerealiseerd!
Door de geweldige opbrengst kon het doel van de eeste editie van de sPECtakel Business Party gerealiseerd worden: de uitbreiding van de Noord-tribune. Voorafgaand aan de wedstrijd PEC Zwolle – PSV werd de tribune officieel geopend met een optreden van Rico, Sticks en Typhoon. Nieuwe stadioncapaciteit: 13.250 plaatsen.

Kies voor een
perfect evenement
Kies voor
PBN-Music & events